Jornada d’intercanvi amb el Centre El Puig

El passat divendres 27 de maig vam rebre al nostre centre de Palafrugell, la visita d’El Puig. Un centre que forma part del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i que ofereix un servei d’atenció especialitzada a persones adultes amb discapacitat intel·lectual, física, sensorial i/o malaltia mental.

L’objectiu d’aquesta primera trobada d’intercanvi entre centres especials de treball ha sigut compartir coneixement i formes de treballar. Una quarantena de treballadors de l’àmbit de la jardineria d’El Puig han visitat les nostres instal·lacions de Palafrugell per conèixer el seu funcionament.

Entrevista a en Pere Cañigueral, gerent del Centre Tramuntana
Entrevista amb Pere Cañigueral, gerent del Centre Tramuntana

La visita s’ha dut a terme, majoritàriament, als Jardins del Cap Roig. Espai on fem feina des de fa uns anys. Allà hem realitzat dos tipus de visites guiades, una organitzada per la fundació la Caixa anomenada “Les mil cares dels Jardins del Cap Roig” i l’altra, organitzada pels nostres jardiners.

La intenció d’aquestes dues visites era conèixer, per una banda, la història del Cap Roig de forma dinàmica i per l’altra, veure en primera persona les feines dutes a terme en els jardins. Aquesta segona tractava d’una part més tècnica i que va generar molt més intercanvi d’idees.

El resultat va ser un dia increïble on vam gaudir d’una bona estona, tot i que al principi el temps no ens acompanyava al final va sortir al sol i va ser un dia immillorable. Des del centre estem molt agraïts d’aquesta oportunitat i esperem en un futur poder tornar a trobar-nos però aquesta vegada al Pla de l’Estany.

Notícia TVCB: https://www.tvcostabrava.com/redaccio/societat/educacio-/jornada-dintercanvi-entre-el-centre-tramuntana-i-el-centre-el-puig