La nau de manipulacions, un valor afegit

Fa gairebé 20 anys vam començar amb el servei de manipulats industrials. Dins del nostre Centre Tramuntana es troba la nau i l’obrador. Un espai especialment dedicat a la manipulació tant de productes industrials com alimentaris.

L’equip d’aquest servei està format per 17 operàries i operaris amb discapacitat intel·lectual i habilitats manuals. Tot ells, acompanyats pels responsables de la nau, dues persones encarregades de gestionar les comandes i donar suport.

Principalment, oferim serveis per empreses de diferents sectors que necessiten externalitzar algun dels seus processos o acabats com: Muntatge en cadena, empaquetat i envasat, controls de qualitat, retractilat, embossat, ensobrat, etiquetat, pintura…

Al llarg dels anys hem adquirit experiència i confiança gràcies als nostres clients. Treballar amb un munt de tasques diferents ens ha ajudat a créixer i millorar dia a dia d’una forma més àgil.

Les nostres instal·lacions estan totalment equipades per fomentar el treball en equip, el dinamisme, la capacitat d’aportar idees i la motivació, entre d’altres.
Al llarg dels anys hem creat un equip sòlid, un servei de qualitat i proximitat i un valor afegir al nostre servei.